Hazel
21-03-2026, 02:34 AM
Administrator - Posts: 35 Threads: 35
Bir bankanın zirai krediler bölümünde çalışan bir ziraat mühendisi, kredi başvurularını yerinde incelemek için bir köye gider. Akşam tam dönüş yolundayken arabası bozulur. Çaresizce etrafına bakarken ileride ışığı yanan tek bir ev görür ve kapıyı çalar. Kapıyı dünya güzeli, genç bir kadın açar:
— "Buyurun beyefendi, size nasıl yardımcı olabilirim? Ben kocası askerde olan ve burada tek başına yaşayan bir kadınım."
Mühendis durumu anlatır:
— "Ben ziraat mühendisim, arabam bozuldu. Acaba geceyi burada geçirmem mümkün mü?"
Kadın memnuniyetle kabul eder. İçeri geçtiklerinde kadın imalı bir şekilde sorar:
— "Bakın beyefendi, tekrar söylüyorum; ben kocası askerde olan, bu evde tek başına yaşayan bir kadınım. Bir arzunuz var mı?"
Mühendis, "Karnım çok aç, mümkünse bir yemek yesek?" der. Kadın harika bir sofra hazırlar. Yemekten sonra kadın yine yanına gelir:
— "Beyefendi, ben kocası askerde, yalnız bir kadınım... Başka bir arzunuz?"
Mühendis, "Çay içsek çok iyi olur," der. Çaylar içilir. En sonunda kadın odaya gidip en şuh, en seksi geceliğini giyer ve mühendisin karşısına dikilir:
— "Bakın beyefendi, gece oldu... Kocası askerde olan yalnız bir kadınım diyorum. Başka bir isteğiniz varsa çekinmeden söyleyin!"
Bizim mühendis esner: "Yatağı hazırlarsanız uyumak istiyorum, çok yoruldum."
Sabah olur, mühendis uyanıp bahçeye çıkar. Kadın bahçede hayvanlara yem vermektedir. Mühendisin gözü bir köşeye takılır; bahçede 1 tavuk ve tam 5 tane horoz vardır. Mühendis şaşkınlıkla sorar:
— "Hanımefendi, 1 tavuğa 5 horoz fazla değil mi? Nasıl oluyor bu iş?"
Kadın mühendise ters bir bakış atar ve cevabı yapıştırır:
— "Anlamayacak bir şey yok beyefendi! O horozların 4 tanesi de senin gibi Ziraat Mühendisi!"